onsdag 31. desember 2014

Å fortelle 2014 gjennom 12 bilder


Januar. 
Det var kaldt. Vi hentet ved til den store gullmedaljen, mens snøen la seg kompakt rundt oss. Vi dro på en vintertur til Sørlandet og jeg hadde et oppheng i å sy putetrekk. 


Februar. 
Ute snødde og snødde det. Skavlene vokste og la seg lunt rundt oss. Inne var det mye hverdag, og buketter med tulipaner ble ofte med hjem fra butikken. Mars. 
Vi to ble tre igjen, da mannen endelig kom flyttende etter oss. Sola varmet mer og mer, pelargoniestiklinger ble satt, vi passet en hund, og dro på Kongsbergmarken og spiste belgisk vaffel.


April. 
Det ble påske og varmere i lufta. Vi pusset opp badet og fant de første vårblomstene.

Mai. 
Vi feiret 17. mai og barnebursdag og hadde det generelt travelt. Niåringen hadde sine første drilloppvisninger, og uteområdet ble for alvor grønt. 

Juni. 
Sola fortsatte å varme, men det var lite tid til å nyte den før vi tok sommerferie. Innimellom var det likevel noen øyeblikk der vi hadde tid til å bare nyte hverdagen. Vi dro til Oslo og ble tatt av uværet, pusset opp jenterommet og luket masse ugress i en nesten gjengrodd hage. 

Juli. 
Vi koste oss på Kongsbergjazzen, og spiste belgisk vaffel igjen. Vi var på lokal matfestival, besøkte hytta og tok en ny tur til Sørlandet. Sola skinte hele veien, og vi hadde tidenes sommer.

August. 
Berlin og kulturpåfyll. Det ble høst og vi startet på nytt skoleår. Loppissesongen startet med et brak, og mange ting med en ukjent historie fikk bli med hjem til det lille huset ved skogen. 

September. 
Det ble høst, og vi kom inn i hverdagsrytmen igjen. Mens vi fant takten, spiste vi plommer og feiret opptil flere bursdager. Oktober. 
Kjærestetid, minilivekonsert, mer bursdagsfeiring, oppussing av gang, fotballkamp, halloween og masser av bruktkupp. Høsten var travel, men fylt av små opplevelser som ga stor hverdagslykke. November. 
Årets sakteste og stilleste måned. Tungt og lett om hverandre, men med en kraftig formstigning fra midten og ut. Snøen kom, og niåringen var i lykkeland.Desember. 
Vi satte i gang med alle de tradisjonelle juleforberedelsene, og vi gikk på den ene avslutninga etter den andre. Til slutt fikk vi feire jul. Hele veien var vinterhimmelen spektakulær vakker, og den har imponert oss med alt fra dype knallfarger til duse pasteller, perlemorsskyer og nordlys. 


... 

2014 var flott. Men vi skal videre, og jeg er klar for et helt nytt år. Er du?

1 kommentar:

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)