onsdag 6. februar 2019

Velbrukt


Det blir mye snakk, men foreløpig lite action når det gjelder oppussing av kjøkkenet. Enn så lenge får vi klare oss med det vi har. Det er godt brukt, men fungerer tross alt fint i hverdagen. Og det er jo det viktigste. 
Sist vi var på IKEA, kom vi over noen nydelige hyller på salg. Vi kjøpte to av dem og satte dem inn i enden av kjøkkenet. Det har forlenget levetiden til kjøkkenet en liten smule, og gitt det et litt mer urbant uttrykk. Det grønne har funnet sin plass her også, både i form av interiørfarger og planter. Avocadoplanta vi har dyrka fram har slitt litt i vinter, men den har enda ikke gitt opp. Litt til nå, så får den forhåpentligvis oppleve en ny vår. 


Tidligere i vinter tok vi oss en rydderunde og kvittet oss med alle plastfjøler. Vi investerte i tre, marmor og terrazzo, og er strålende fornøyde med det -både helsemessig og estetisk.Kaffe er viktig for oss, og vi har en egen stasjon som gir litt ulike valgalternativer, alt etter hva man er ute etter. Dét er hverdagsluksus, det.  Også annet som er viktig i hverdagen er prioritert å ha framme på kjøkkenbenken. Hver morgen smøres det skoleniste og presses sitroner til sitronvann. Da er det praktisk at dette kan gjøres uten større ommøbleringer. 


Vi har oppvaskmaskin, men tar likevel en del av oppvasken for hånd. Da skader det ikke at oppvasksåpa lukter godt og at vi har utsikt til hagen. Til tross for slitasje og litt halvimproviserte løsninger her og der, gjør de små detaljene likevel sitt til at det er et kjøkken vi trives i. Og bra er det, for det blir nok enda litt mer velbrukt innen vi kan bytte det ut med noe helt nytt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)