mandag 24. september 2018

Å gjøre det beste ut av det man har mens man spinner videre på drømmeneVi drømmer om å kunne gjøre litt større inngrep i noen av de mest slitte rommene i huset vårt. Badet vårt er et at de rommene som er sårt trengende. Men mens vi venter på at muligheten skal åpne seg, har vi prøvd å gjøre det beste ut av det vi har. 


Vegger og gulv har fått seg hver sine strøk med maling. Servanten med sår etter et gammelt uhell har blitt byttet ut med en rimelig løsning fra Ikea. 


Det veldig enkle servantskapet har vi piffet opp med knotter fra et gammelt garderobeskap som for lengst har tatt sin siste reis til søppelfyllinga. 

Ei forgylt hylle fra Søstrene Grene gir badet litt mer glamfaktor. Den står godt sammen med de arvede småspeilene med samme gylne glød. 


I tillegg til de gylne fargene, går det i trematerialer og grønt. Og midt i det hele er det plass til litt maksimalistisk, romantisk tilsnitt. Rommet har ikke noe eget lysinnfall, men noen stiklinger trives heldigvis, og gir et snev av botanisk følelse. En rimelig skjenk fra Jysk fungerer som avlastning for ting det ikke er plass til i servantskapet. Selv om badet er lite, har vi klart å trylle fram nok oppbevaringsplass til våre behov. Badet er smalt, men med bevisst speilbruk på motstående vegger, har vi skapt en illusjon av mer dybde. Dermed har vi også klart å frambringe en større romfølelse. Oppsummert kan vi definitivt leve med dette badet. Men vi fortsetter å spinne videre på drømmene om å skape noe som er helt nytt og helt vårt eget, nesten helt uten kompromisser. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)