onsdag 25. februar 2015

Om å finne seg i at planer endres, og å la det gå ut over interiøretAv og til går ikke ting helt etter planen. Det ble ingen tur til New York for oss i denne omgang likevel. 

Det føles tomt og rart. Forventningene var så høye. Opp som en bjørn, ned som en skinnfell. 

Ikke noe annet å gjøre enn å brette opp ermene, komme seg opp av sofaen og gjøre noe konstruktivt. Dytte de sure tankene unna vei.

Og jammen hjelper det litt. Små endringer i interiøret, og alt virker lysere og mer overkommelig. 

Nå er det lettere å se at det er fint at vi har fått noen ekstra dager hjemme de vi kan slappe helt av og fylle dagene med akkurat så mye eller lite vi vil. Det er jo fortsatt vinterferie selv om vi ikke er på ferie...


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk. :) Omtanke som bidrar med å løfte humøret. Finfin kveld til deg!

   Klem

   Slett
 2. Dette var jo trist å høre at de ble ingen tur til NY!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig skuffende, selvfølgelig. Men da har jeg en opplevelse i vente. For en eller annen dag SKAL jeg til New York. :)

   Finfin kveld til deg.


   Klem fra Monja :)

   Slett
 3. Nei, alt blir ikke alltid slik det var planlagt og ønsket. Kos deg så godt du kan med fridagene. :) Barna og jeg har vinterferie denne uka og nyter dagene hjemme, på besøk, ute, kafè ++ Veldig godt med noen fridager! :)

  SvarSlett
 4. Takk for oppmuntrende hilsen. Vi har klart å kose oss selv om ferien ble annerledes enn tenkt. Det er som du sier uansett godt med noen fridager. :) Ha det fint i helga -det er fortsatt ferie! :)

  Klemmer fra Monja

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)