fredag 30. juni 2017

En emosjonell juni på Instagram


1. Juni kom, og med den vissheten om at endringer lå i lufta. Små og store kapitler skulle avsluttes. 

2. Fortsatt hverdag. Innspurt på skolen og lengten etter at sommervarmen skulle tine oss ordentlig opp. Tanker om å tørre å være annerledes og tørre å ta på seg noe uventet. Bursdagsrester. 


3. Gleden over å endelig få tatt i bruk den siste julegava: konsertbillett til Radiohead. Pust i bakken hjemme. Lang kjøretur for å oppfylle en drøm: E fikk møte sine fotballforbilder, og ble varmt tatt i mot av søstrene Hegerberg.


4. Stadige påminnelser om at ting er i endring. Samtidig glede over at noe nytt er i emning, og at det spirer og gror i vinduskarmen. Alle slags avslutninger og raske middager mellom slagene. 


5. Behovet for å ta tilbake tiden når kroppen spenner seg og alt er nerver: Plukke blomster i grøftekanten, brygge aromatisk kaffe og nyte den i en kopp som er som et kjærtegn, finne ro i å leke seg med kameraet. 
      

6. Vinke elevene mine videre i verden og ønske dem god tur på ferden. Sommerferie, men med en liten klump i halsen. 


7. Gavedryss: velkomstgave fra neste elevgruppe, og løvetannsirup fra snilleste søskenbarnet mitt. Kontraster: Monotone ganger i urbane strøk, uendelig utsikt fra en fjelltopp. Ferien åpner opp ulike rom.8. Ferierytme. 


9. Frisk luft, lange lunsjer inspirert av matopplevelser i Berlin, forfriskninger i sommervarmen og fullføring av prosjekter som lenge har ligget på vent. Den totale frihetsfølelsen ved å kunne styre dagene selv. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)