søndag 1. september 2013

Instagram i august

En måned har fått i turbofart. Den nye hverdagen er tidkrevende, og det er mange forpliktelser å forholde seg til hver eneste dag. Det man helst vil gjøre må vike plass for det man gjøre. Noen få bilder har det likevel blitt tid til også i måneden som har gått. 1. Den første dagen som nyinnflyttede, tok vi oss en tur inn i eventyrskogen. Det nye livet føltes magisk og godt. Det føltes som vi hadde tatt det rette valget. 

2. Vi landet imidlertid fort, og innså at det var mye praktisk å ta seg av. Shopping måtte til. En liten pustepase på Jordbærpikene var imidlertid helt nødvendig...

3. Det første som kom på plass i huset, var IKEAs Maskroslampe, størrelse gigantisk. Ironisk at vi måtte flytte til et mindre hus for å føle at det var plass til den... Men med god høyde under taket, er det vel helt på sin plass med en skikkelig statement-lampe..?

4. Det var (og er delvis enda) et totalt eskekaos. Men jeg ble utålmodig, og måtte begynne å ta ut av interiøreskene. Flere samtidig. Det bidro til ytterligere kaos. Det var imidlertid et kjært gjensyn (tenk at man kan savne en lysestake..?), og var definitivt verdt det. 

5. Hjembygda mi har sin egen dag hver august. Der er det moro å være for både små og store. Både åtteåringen og jeg fikk oss en dressintur for aller første gang. Bedagelig tempo, men artig lell. 

6. Ferdig nymalt gang. Og sola skinner inn av vinduet. Herlig høststemning hele veien. 

7. Forrige helg flyttet vi endelig inn i huset. Da var såpass mange esker prekevert at det var mulig å bevege seg fra ett rom til et annet uten å bane seg vei. Åtteåringen markerte begivenheten med å servere et innflyttingsmåltid av nøye danderte snopbiter. 

8. Voksensoverommet var det første rommet som ble helt ferdig. Lite, men koselig. 

9. Midt i all innflyttinga har jeg begynt i ny jobb. Deilig etter mye skrivebordsarbeid å ta med elevene på topptur. Og minst like deilig å nå toppen.

10. Finstua begynner å ta form (og finstue betyr forstatt stue uten TV). 

11. Oh lykke. Til og med interiørbladene er tilgjengelige igjen. Det begynner å likne et hjem.

12. I helga har mannen vært på besøk for å forhåndsfeire bursdagen min. Ikke verst å bli eldre når man får så fine gaver. 


Hva har september å by på? Jeg venter i spenning...

2 kommentarer:

  1. Så flott at tilværelsen begynner å falle på plass. Det blir spennende å se hva september bringer. (",)

    SvarSlett
  2. Det nye huset ser urkoselig ut! Kanskje jeg en gang får sjansen til å se resten? En forsinka bursdagsfeiring en gang?

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)