mandag 30. september 2013

Instagram i septemberDet blir nesten flere instagrambilder på bloggen enn vanlige bilder. Men tida går så fort, og plutselig hadde en måned til sprunget av gårde. 

Sånn (omtrent) var september. 

1. Besøk i sansehage. 


2. Jeg hadde bursdag, og fikk overraskelsesbesøk med medbragt kake. Oh, glede!


3. Siden tallet var sånn passelig rundt, ble det storstilt bursdagsfest en liten stund etterpå. Det skal ikke stå på dét...


4. Rommene tar gradvis form, og da det høyt elskede kartet mitt endelig kom opp på veggen igjen, var det nesten sakral stemning i heimen.


5. Hverdagen har definitivt innhentet oss; leksegjøring på kjøkkenet. Jeg vet det er en klisjé, men dette er lykke for meg.


6. Høsten har også innhentet oss. Det er unektelig kaldere, og da er det ingenting som varmer som te i en stor og god kopp. 


7. Stemningen steg enda noen hakk da vi endelig fikk oppvaskmaskina på plass. Jeg er kanskje et luksusdyr, men jeg ser på det som en investering i kvalitetstid. Det er jo så mye annet man kan få tid til når man slipper å ta oppvasken..! :)


8. Jeg fikk omsider besøkt en av bygdas to bruktbutikker. Og jammen dukket det ikke opp noen uimotståelige skatter der. Jippi!


9. Mer sansehage. Jeg fikk det nesten for meg at sommeren hadde kommet tilbake. 


10. Kjøkkenet er lite, men er et av de rommene vi koser oss mest i. Vi passer på å gjøre litt ut av måltidene. Da smaker maten så mye bedre. 


11. Det males og det males. Og det males litt til. Ikke bare i hvitt. 


12. Hver søndag denne måneden har vi unt oss noe ekstra. Det er nesten så jeg begynner å tro at jeg kan være et husmoremne likevel... ;)
...

Nå venter oktober. Jeg er klar. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)