onsdag 30. april 2014

Instagram i april

April er allerede over. Det ble vår og nesten sommer. 
1. I begynnelsen av måneden var jeg med på en utfordring fra entusiastiske @drudeblaa2 på Instagram. Temaet var farger, og jeg fikk velge meg en ny hver dag. Gul måtte med, siden vi nærmet oss påske. 

2. Så fort det ble påskeferie, begynte vi å male badet. Det skulle forvandles fra pinkpanterrosa til noe litt mer rolig og delikat. 

3. Temperaturen steg, og sikre vårtegn som Converse og nesten grønt gress gjorde at stemninga var god. 

4. Ingen grunn til ikke å ha tulipaner i påska. 
5. Jeg ble sjarmert i senk av en uventet servering fra åtteåringen. Det er rart hvordan mat smaker ekstra godt når det ligger en god tanke bak. 

6. Vi tok oss en tur på hytta. Hoppa på ski, utforsket nærmiljøet (tenk at vi aldri har gjort det før!) spiste, quizza, gikk skitur, drakk kakao med krem og koste oss i sola. Kort sagt: vi lada batterier. 

7. Da vi kom hjem, var det blitt enda mer vårlig, og vi fant ut at tida var inne for å innvie grillstua. Vi grilla fisk, og var i grunnen rimelig fornøyde med livet. 

8. Og så: hvitveisen begynte å sprette opp overalt rundt oss. Nå har marka flere steder fått et kraftig hvitt fregnedryss. 9. Noen søkte spenning. Vi kjente det kilte i magen mens vi stod på verandaen og observerte. 

10. Og når vi ikke trodde det kunne bli bedre, ble det nesten sommer. Skjørt og sandaler. Bare føtter i gresset. Solbriller, solkrem og fregner. Massevis av fregner. 

11. Det ble imidlertid hverdag igjen, og hvilepulsen ble brått til hverdagspuls. Vi fikk litt høyere puls da kjøleskapet røyk. Det ordna seg, og jammen ble det ikke en aldri så liten kjøkkenommøblering ut av det også. 

12 . Godværet fortsatte, og når en tidlig morgen ser slik ut, vet man at man har mange gode timer i vente. Måtte mai måned by på mye av dette...

1 kommentar:

  1. Nydelige bilder og tekst du viser;) Litt av en april vi har hatt, håper mai blir minst like fin;)
    Digger bildene du viser fra pinterest også! Nyt dagene ;)

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)