onsdag 12. august 2015

London august 2015 I/III


I år gikk den lengste ferieutflukten til London. Her kommer en liten bildekavalkade som forteller om noe av det vi opplevde de dagene vi var der.Vi bodde i nærheten av Hyde Park, og denne gikk vi innom hver dag. Den første dagen tok vi oss ekstra god tid her: tok inn inntrykk, fotograferte, hvilte oss og spiste is. 
Etter å ha gått lenge og vel her, havnet vi i St James´s Park. Her besøkte vi blant annet Duck Island, der alt var søtt og man kunne mate så mange ender man bare ville. 
Ute i storbyen igjen snublet vi over den ene severdigheten etter den andre. Vi ble påmint kulturhistorien nesten uansett hvor vi vendte oss.


Vi vandret langs South Bank, der vi hvilte beina under London Eye, lot oss underholde av ulike former for artister og beundret de tøffe skategutta.
I ei sidegate fant vi Gabriel´s Wharf -en liten sukkertøylandsby midt i byen.  

Turen gikk videre til Covent Garden. Der ble det bodkikking til forrett, deilig økologisk mat til hovedrett og underholdning til dessert. 
Videre spankulerte vi gjennom Chinatown og inn i storbyen. Dette ble dagens høydepunkt for tiåringen, da det innebar et besøk hos Hamleys, den gigantiske lekebutikken (på dette tidspunktet sluttet jeg å ta bilder fordi jeg ble akutt utmattet. Stimer av overgira barn med foreldre på slep. Flyvende leker, rullende leker, ropende leker, lysende leker... For ikke å snakke om inneklimaet: varmt, klamt og tett. Men vi overlevde).  ...

Fulle av inntrykk gikk vi hjem til hotellet. Spente og utålmodige på hva vi ville få oppleve neste dag. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)