søndag 24. januar 2016

In limbo


Mellom stua og kjøkkenet er det et mellomrom. Et mellomrom vi passerer på vei fra det ene til det andre. 
Siden vi bor så trangt, har vi behov for å utnytte alle kvadratmeter. Også mellomrommene. Men hvordan få til det, uten at det føles trangt og overmøblert?
Vi har først og fremst prøvd å gjøre mellomrommet i seg selv rolig ved hjelp av avdempede farger. På veggene har vi gått fra rosa til grønt til hvitt. Gulvet har gått fra mangeøyet treimitasjon til ensfarget grått. Store, mørke møbler er erstattet med nettere, lysere slektninger, noe lettere på foten. 
Flere grønne planter er plassert i mellomrommet, sånn at det skal føles mer som sted man kan være, og mindre som et sted man bare passerer. 
For å utnytte en tom vegg, har vi hengt opp ei praktisk hylle. Fordi den ikke står på gulvet, gir den et lettere uttrykk i rommet, og mellomrommet virker heller ikke overmøblert. 

Endelig rev vi ut komfyren som litt malplassert stod i dette hjørnet tidligere. Den ble erstattet av en olapult jeg forelsket meg i og redesignet. 


...

Plutselig føles det ikke lenger som vi er in limbo her i mellomrommet mellom kjøkken og stue. Nå er det et rom å være i, ikke bare passere. 

3 kommentarer:

 1. Dette rommet er like fint som alle dine rom!
  Jeg bare digger ditt hus, det er så koselig og fint.
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk, Pillepalle. Det er alltid like koselig å høre fra deg! Måtte uka di bli like god som du er varm og raus. :)

  Klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. Å, så fint! Passa veldig bra å lese dette innlegget nå som vi skal begynne med vårt eget "mellomrom". Dette ser veldig luftig og fint ut.

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)