søndag 31. januar 2016

Instagram i januar


1. 
Etterdønninger etter jul. De siste julekakene. De siste sviblene. De siste amaryllisene. 

2. 
Iskalde og slående vakre januardager. Opprydding etter jul -hva overlever inn i det nye året? Og hvor skal det som overlever få plass? Organisering og reorganisering mellom kopper med kaffe. 

3. 
Påfyll med nye og spennende grønne planter -en frisk start til det nye året. Fotobøker inspirerer til mer lek. Fortsatt lek med kaffemaskinen. Deilig, skarpt vintersollys gjennomlyser rommene og gir energi til tunge vinterkropper. 

4. 
Julegaver finner seg sømløst til rette sammen med det som har vært. Hverdagsrytmen begynner for alvor å legge seg etter høytiden. 
5. 
Utflukt til bestefars snekkerbod. Spor av forgangen tid i etterlatt verktøy og fint trestøv. Nostalgi. Gleden over å finne koppen hans og igjen ta den i bruk. Varm kaffe i samme kopp ved samme bord og med samme utsikt. Generasjoners gang. 

6. 
Søndagsaktiviteter. Lage en uro og henge den opp. Lese. Ta seg god tid med å tilberede en kopp med ferskmalte kaffebønner. Nyte koppen og noe søtt ved siden av i fred og ro, mens radioen lager et passende soundtrack i bakgrunnen. 

7. 
Tur til Kiel. Grått og blått. Brunt og varmt. 

8. 
Resultat av shopping. Verdens nydeligste kortstokk. En uttrykksfull t-skjorte. Motivasjon. Regnbuefarget organisering. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)