mandag 1. april 2019

Instagram i mars: hodestups forelska


1. I mars har alt dreid seg om å være nær, å lukte på lille D, kjenne på hvordan hjertet blir større og større og at sommerfuglvingene slår kraftigere og kraftigere i magen. 







2. Vi dro hjem fra sykehuset 1. mars, og startskuddet for en ny tilværelse ble satt. Plutselig fikk vi en ny type rot, men vi lot oss villig sjarmere av det. Ute kjempet vinter og vår den klassiske kampen mot hverandre, mens inne var alt lunt, sakte og nært. 








3. Dagene gikk, og før vi visste ordet av det, var lille D én uke gammel. 







4. Plutselig ble hvert øyeblikk så ladet, så viktig. Vi ble ekstra bevisste at tiden er nå, og at det er nå vi må være til stede i den. 







5. E ble bedre kjent med lille D, og mammahjertet bølget over av store følelser. På Ds tiende levedag  arrangerte vi babyfotografering. Forelskelsen ble bare enda dypere. 







6. Vi feiret fastelavn litt på overtid. Så feiret vi toukersjubileum. Den ene minneverdige dagen tok den andre. Vi fløt med. 







7. Hjemmet fyltes av gjester, og gjestene hadde med seg gaver. Vi kjente på masse kjærlighet, fra alle kanter. 







8. Det ble servert kaffe og noe søtt til, mer enn én gang. Vi markerte tre uker med D, mens E vokste inn i rollen som kul storesøster. 







9. Det ble mye soving, men etter hvert mer og mer våkentid. Klare, våkne øyne sjarmerte fram store smil på oss, og lykken var uendelig da vi etter hvert fikk store, hjertelige smil tilbake. 







10. Så rundet vi fire uker, og snart er nyfødttrekkene borte. Samtidig ser vi tegn til hva som kommer etter nyfødttiden. Det er så mye mer å glede seg til, og det ligger allerede rett rundt hjørnet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)