tirsdag 15. september 2020

Bjørneparken i Flå


Første helga etter at skolen hadde begynt igjen unnet vi oss en liiiten bonusferie. Vi dro til Bjørneparken i Flå, der stor plass og god, frisk utendørsluft fikk oss til å glemme alle coronabekymringer. 






Vi fikk se en fin blanding av rovdyr...





...tundyr...






...etterkommere av dinosaurene...






...og mer sjeldne arter, som denne utrydningstruede amurleoparden.






I tillegg til dyrene dukket det innimellom opp små overraskelser. For de minste må det oppleves som en aldri så liten eventyrverden. 






LilleD fikk sin aller første tur i berg-og-dalbane, og så ikke ut til å bli direkte avskrekket av det...






Vi fikk se mye til parkens hovedattraksjoner.






For de minste var likevel det kanskje  mest spennende nærmøte med dyrene. Å få klappe på ei raggete geit var minst like stas som å observere de store dyrene på avstand. 






Inne gikk det kaldt nedover ryggraden når vi stod ansikt til ansikt med enorme slanger og døsige alligatorer. Vi kjente på en skrekkblandet fryd, og det var vanskelig å rive seg løs. 







Ute balanserte vi mellom foringstider og egentid. Foringstiden garanterte oss møter med dyrene, mens egentiden ga oss slingringsmonn til å legge opp dagen best mulig for de minste. 








Hele gjengen var med, men dette var nok først og fremst lilleDs dag. Klatring, foring, søledammer og is; full pakke i en halvannetårings liv. 









Parken er ikke av de mest kjente, men det anbefales virkelig å besøke den. Den er rein og fin, dyrene ser ut til å stortrives og lufta er frisk og god. Ei fin pakke dersom man ønsker å koble av fra hverdagsstresset en liten stund. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)