tirsdag 1. september 2020

Instagram i august: Farting og forankring


1. Sensommeren kom, og vi begynte å kjenne på en rastløshet. Nå handlet det om å bruke de siste feriedagene best mulig. 





2. Vi dro til Oslo og overnattet på et bittelite hotellrom. For å ikke forstyrre kveldsroen til lilleD, satte jeg meg i lobbyen og redigerte bilder tatt kvelden før, i golden hour. Neste formiddag forsvant vi opp i skyene, på vei mot nye eventyr. 





3. Vel framme var det som å komme hjem. jeg gikk barbeint på fiskebensparketten og kjente den gode følelsen sette seg i magen. Vi prøvde å kjøle oss ned i den fuktige sommervarmen, og dro ut for å kjenne på Berlin.





4. Vi gikk til kjente og ukjente steder, gjenopplevde og oppdaget. I leiligheten levde vi som lokale, og gjorde innkjøp på nærbutikken.





5. Vi dro til Hallesches Haus, spiste enorme kakestykker og groovet til musikken og stemningen. 





6. Vi beveget oss fra bydel til bydel, og fikk en ny forståelse for byens slyngende armer. Kjærlighetsforholdet til byen ble enda større. 





7. Vi kom hjem, med brusende, urbane følelser i blodet. Samtidig var det en melankoli der. Vi vet ikke når vi sees igjen. Vi pakket ut av koffertene og gjenlevde de ferske minnene. Så stilte vi vekkerklokkene, og stod opp med sola. Ferien var over.




8. Helga kom igjen. Vi var fortsatt i feriemodus, og kom fort inn i pauserytmen igjen. Vi spiste ute, lot verandadøra stå åpen og drakk flere kopper kaffe traktet med kjærlighet. 





9. LilleD begynte i barnehage, og E startet sitt siste år i grunnskolen. Jeg var sentimentalt og kjente et sterkt behov for å lytte til Leonard Cohen. Vi pakket ut noen siste poser fra Berlin, bare for å kunne pakke noe nytt i kofferten. 





10. Vi ga oss selv en liten bonusferie sammen med naboene, og dro til Bjørneparken i Flå. Det var som å finne en gjenglemt sjokolade bakerst i skapet, eller få en forsinket bursdagsgave. Bare en liten helg, men så fint.





14. Hjemme hadde sommeren endelig kommet til bedene. Sent men godt. Ellers har høsten så vidt begynt å sette seg. Huset roper på litt kjærlig omsorg; kanskje det er helt greit at kjøligere dager vifter oss inn. Kanskje det er nå vi skal få kontroll over kaoset. Velkommen høst. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)