tirsdag 1. desember 2020

November på Instagram: mer enn nok i seg selv

1. November har pleid å være ventemåneden; innhyllet i tåke, listende i saktefilm. Denne novembermåneden har bydd på seg selv og trådt fram som noe mer. 



2. E var på arbeidsuke og bodde i storbyen ei hel uke. Da hun kom hjem var helga fullstappa.



3. Vi ordet til voksenfest (Es alternative konfirmasjon), og koste oss noen fine timer med de aller nærmeste. Dagen etter hadde vi restekaker til farsdagen. 



4. Farsdagen var full av høstens siste solstråler, og den inviterte til å løpe med ballongguirlanderen som var til overs etter festen.







5. LilleD blir større og større, men får godt plass i fanget enda. Ett av husprosjektene ble ferdig, og det ble en fryd å komme og gå. Snøen lot vente på seg, men enkelte dager var det frost å spore på tidlige morgener. 





6. Hjemme stod ulike prosjekter på agendaen, og utenfor bilderamma var det alltid rotete...





7. Vi mintes pappa, hørte på barneplater fra syttitallet på vinyl og gjorde hele gulvet til et lerret. 





8. Jeg prøvde å fargelegge med lys, og syntes jeg fikk det bra til. Dagene nærmet seg advent, og jeg begynte å lete etter inspirasjon. Jeg kjente en lett kiling i magen. Vi tok sjansen på å dra til storbyen og lete etter det vi vil gi bort. Dagen etter tente vi opp i bålpanna og så på stjernehimmelen. Det er viktig å finne den rette balansen. 





 9. Og plutselig var november nesten over, og det hadde ikke føltes som venting i det hele tatt. Om noe, gikk tiden for fort. Nå må vi bare bremse, bremse, og nyte, på vei inn i desember. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)