mandag 3. desember 2012

Omvendt adventskalender

I år har jeg for første gang etter at husets sjef (sjuåringen...) kom til fått tid til å lage adventskalender til henne. Tidligere år har hun måttet ta til takke med sjokoladekalender, noe hun uten tvil har vært fornøyd med. Likevel merker jeg at hun synes det er ekstra stas med en helt unik kalender.  


Det er likevel ikke den kalenderen jeg vil skrive om her. I år har hun nemlig fått en kalender nummer to. Og den er helt tom.Den har imidlertid 24 små lommer. Disse har vi tenkt at vi skal fylle opp etter hvert som dagene går. På kvelden skriver datter i huset ned på en lapp hva hun synes har vært det beste vi har gjort sammen den dagen. Lappen lagres så i riktig lomme. 

24. desember vil vi forhåpentligvis ha en fin oversikt over hva vi har gjort sammen i adventstiden. Husets sjef ser allerede for seg å organisere quiz på julaften, der de voksne skal prøve å huske tilbake til de ulike dagene. Hvem vet; kanskje kan en sånn aktivitet få ventetiden på verdens lengste dag (i alle fall for den yngre garde) til å oppleves som litt kortere..?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)