mandag 11. mai 2015

Forelska -igjenDet var en gang en olapult som gjemte seg i en støvete krok innerst i den lokale bruktbutikken. Først så jeg den ikke, fordi den var skjult under en haug med gamle bøker. Den gjorde ikke mye ut av seg, ja, den var nærmest usynlig. Rett før jeg skulle gå, fikk jeg imidlertid et lite glimt av den, og jeg fikk noe å tenke på. Kunne jeg klare å gjøre rom for den hjemme? Ville mannen tillate det? For å gjøre en lang historie kort: etter noen dager kom jeg tilbake til bruktbutikken med en bunke cash i hånda, klar for å handle. Jeg hadde klart å overbevise meg selv om at vi to måtte bli del av samme eventyr. 

Pulten fikk en røff start hjemme hos oss: den har stått noen måneder i garasjen og godgjort seg. I helga ble den trukket fram igjen: dens tid var kommet. Jeg var klar for prosjekt oppussing. Jeg begynte med å skrape vekk falmede fotballhelter og mer eller mindre korrekte budskap fra åttitallet. 

Pultflata var en liten historie i seg selv, men siden det nå var tid for blanke ark, ble sporene utslettet ved hjelp av en god dose sparkel. Vekk med Metallica og AC/DC. Nye tider venter. 
Det meste av pulten ble malt med Lady silkematt, fargekode. S7502-Y.

Skuffer og bakvegg fikk en lysere farge i samme skala, fargekode S3502-Y. Jeg er veldig fornøyd med resultatet: pulten lot seg berge. Heldigvis.  

...

I neste innlegg blir det mer olapult. Eventyret er jo ikke helt slutt enda. Ikke før styling har funnet sted, i alle fall..! ;)

3 kommentarer:

 1. Jeg fant en Ola- pult på det lokale loppemarkedet for et par år siden. Betalte 50 eller 100 kroner for den og malte den sort slik deres er blitt! ;) Her i huset er det nesteldstemann som er eier av Ola- pulten. :)
  Fin kveld til deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig at du har en olapult i samme farge! Jeg betalte også kun 50 kroner for min. Sånt kan man like. ;) En finfin tirsdagskveld til deg. Nå er det jammen bare én dag igjen, så er det langhelg på nytt..! :)

   Slett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)