tirsdag 14. november 2017

2/5 Alfabetprosjekt og påminnelser om hva som gjør meg glad i hverdagen


G
Grønne planter, og gleden over at de stort sett vokser og trives, selv om man ikke har de grønneste fingrene. Gåturer i frisk luft, med musikk på øret. 

H
Helgene, og den deilige følelsen når det ringer ut etter siste time fredag og man vet at man har gjort seg fortjent til noen fridager. Huset, som var mitt barndomshjem, og som etter hvert har blitt vårt hjem. 


I
Inspirasjon fra det visuelle; blader, bildebøker, Pinterest, Instagram: alt det vakre som fanges gjennom ei linse og vises fram så vi alle kan se. Innta is med spiseskje; det løfter alltid smaksopplevelsen. Interiør og det å hele tiden leke seg med det, bruke det man har og skape nye miljøer. 

J
Jazz på platespilleren på søndager. Julestemningen og juleforventningene som begynner å spre seg i kroppen etter at det første skikkelige snøfallet har gjort seg gjeldende. 

K
Kaffe og fine kopper å ha den i. Kosebukser. Kameraet, som blir med på små og store utflukter så jeg kan forevige minnene og ta dem fram igjen når jeg trenger å drømme meg bort. Konserter og andre kulturopplevelser, som gjør at livet føles litt rikere og litt større. 

L
Loppemarked og de fine loppene man ikke vet man trenger før man ser dem. Litteratur og de gode lesestundene. Luktene vi omgir oss med: nykverna kaffebønner, dusjsåpa for spesielle anledninger, nyvaska klær, huden til den du er glad i. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)