torsdag 16. november 2017

4/5 Alfabetprosjekt og påminnelser om hva som gjør meg glad i hverdagen


S
Store skjerf som beskytter mot kalde luftdrag. Spillkvelder med familie og venner. Sesongenes skiften. Skål med smågodt med alle favorittene i. Sandman og det fantastiske tegneserieuniverset han er en del av. Skolebrød: uløselig knyttet til barndommen, pappa og lørdagsturer til bakeriet med det formålet å fylle ut helgas tippekupong. 

T
Tente lys. Te i koppen, spesielt de dagene kulda har satt seg i kroppen. Trening, og følelsen av at kroppen klarer mer enn før. Tulipaner: alle livsfaser med hver sin skjønnhet. 


U
Ukeslutt: senking av skuldre, kos framfor forpliktelser. Undre seg over små og store ting, se ting i perspektiv. 
V
Vafler, spesielt de mamma lager. Violent femmes med de fantastiske låtene Add it up og Blister in the sun, som gjør meg akutt boblende lykkelig. Vinyl: lukta, lyden, stemningen som brer seg i rommene. Velour og sanseligheten i det. 

W
Winehuse, White Stripes og Wannskrækk: artister og band som tar meg med på turer i en tidmaskin, så det er som jeg får oppleve fortiden på nytt. Wienerbrød: det er noe herlig ærverdig ved et wienerbrød. Det gir assosiasjoner  til et konditori, med sirlig heklede duker på bordene og kopper med kruttsterk kaffe i skjøre, småblomstrede porselenskopper. 

X
X-files, en gang ukas høydepunkt: introen, forventningene, grøssene. I dag mest et godt minne om å være ungdom i løsrivingsfasen, som fortsatt satte pris på å være samlet om noe med resten av familien. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)