onsdag 1. november 2017

Oktober på Instagram: endelig litt action


1. En rik måned, på så mange måter. Fra den lille hjembygda, til det store utland, fra sommertemperaturer til årets første snøfall, fra overdådig show til de mørkeste stedene i menneskets historie. 


2. Lune høstgaver fra snilleste tante. Glitter og glam på Kielferga. Bevegelse gjennom landskap der horisonten er endeløs og himmelen skifter farge etter naturens luner.


3. Være nært yndlingsbyen, men ikke helt der. Sukkertøyassosiasjoner i Krakow. Landskap med gravemaskiner. Urbant øyeblikk der kunsten møtte livet og livet møtte kunsten.


4. Kontraster i storbyen. 


5. Smerten og håpet. 


6. Fengsel og fritid i Berlin.7. Alexanderplatz. Alltid vrimlende og spill levende. 8. De små detaljene og de talløse fortellingene. De ligger der, bare man ser nøye nok etter og tør å la forestillingsevnen slippe til. 


9. Spirende liv. Tårer av regn. Minner fra en annen tid, nær men totalt annerledes.Vilje til liv og skjønnhet på et sted som før bare rommet sorg og fortvilelse. 


 10. Plutselig tilbake til hverdagen igjen. Mange tanker å bearbeide, hånd i hånd med den trygge normaliteten. 


11. Små høstøyeblikk: Kjølige høstkvelder og varme fotballjenter i sesongens siste kamper.  Loppemarkedpåfyll. Store kopper som hendene akkurat klarer å rekke rundt, i en liten høstomfavnelse. Årets første, forsiktige snøfall.


12. Årets første hint om jul, og den gode kilinga i magen det medbringer. En gave fra fine folk etter en fin kveld med ettertanke. Blåtimekvelder og lengten etter et øyeblikk å være tilbake i tidenes beste konsertopplevelse. Klar for varmere klær og vinterens ankomst. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)