tirsdag 6. mars 2018

Berlin 1/5. Boxhagener Markt, Friedrichshain, RAW og Tommi´s Burger Joint


Berlin igjen. Alltid like kjærkomment. Etter en natt på reisefot, fikk vi oss en god frokost, før vi la i vei mot søndagsmarkedet på Boxhagener Platz.

Der var det som alltid et fantastisk skue av stort og smått. 


Boxhagener Markt er et sted der det er nesten like fengslende å se på folkene som er der som det er å se på bruktskattene. Jeg falt for målrettetheten til denne dama -og den fantastiske outfiten hennes. 


Etter noen sonderingsrunder, tok vi oss en liten pause, på jakt etter litt mer varme i kroppen. Det var iskaldt ute, og desto deiligere å samle seg inne. 

Fristelsene var nesten for store til å leve med. Jeg hadde veldig lyst til å kjøpe med meg flere av lampene (markedet er virkelig et lampeeldorado), og ikke minst flere av retro- og vintagemøblene. Men det kunne jeg jo ikke, så da var det bare å slå seg til ro med det...


Etter markedet, gikk vi inn på RAW Gelände, et alternativt kultursentrum som vibrerer av livskraft. Vi startet med å presse oss inn i en fotoboks, der vi foreviget bustete luesveiser og røde kinn. 
Her var det enda flere fristelser, og ikke minst fascinerende kontraster mellom ulike verdener. 
Overalt hvor vi snudde oss var det imponerende streetart. Noe var blitt borte siden sist vi var her, men var i stedet blitt erstattet av noe annet. Vi fikk til og med se et nytt verk ta form mens vi var der. Høyst levende kunst, aktuell og tilgjengelig. 

Etter hvert gikk sola ned, og det var på tide å trekke tilbake mot hotellet igjen. 


Siden vi var i storbyen, unte vi oss et skikkelig burgermåltid til kvelds. På Tommi´s Burger Joint fikk vi akkurat det vi trengte der og da, med et soundtrack i bakgrunnen som kunne vært henta fra en av kveldene back in the days da vi jobba som DJer. Kort sagt: vi koste oss. Helt til slutt: en kaffe-to-go fra Starbucks og total utflating på hotellsenga. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)