lørdag 1. august 2020

Instagram i juli: kortreist lykke


1. Huset var omdreiningspunktet, og derfra tok vi med forsiktige sommerfuglvingeslag små utflukter. 





2. Vi ble kjent med den helt nye verdensborgeren i nabohuset, og jeg fikk æren av å fotografere ham. Vi spiste lange lunsjer sammen, nesten hver eneste dag. Jeg tok med meg kameraet ut og kikket opp. Der så jeg grønne lunger og livslyst. Inne var det kaos. Det var ute vi helst ville være. 





3. For å bøte på litt av rastløsheten, malte vi ei stripe rosa. Gjennom tre etasjer. Prosjektet pågår fortsatt. 





4. Som ringer i vann spredte det ene prosjektet seg videre, og små endringer ble gjort i interiøret. Vi gikk turer i hjembygda, mens blomsterfloraen var på sitt rikeste. En dag ble vi riktig urbane, og la ut på biltur mot sentrale strøk. Vel hjemme igjen var det morsomt å kle seg ut. 





5. Etter bylufta trengte vi å rense systemet, og trakk mot høyfjellet og hytta. 





6. Jeg klippet ned stemorsblomstene i hagen, og laget isbiter til sommerens kalde drikker. Hvis sommeren gir oss noen goddager til, rekker de kanskje å starte på en ny blomstring. Vi besøkte mormor i den nye leiligheten hennes, og kom som alltid hjem igjen med mer enn vi dro av gårde med. 





7. Fotoutfordring med gjenbruk av stemorsblomster. Størst i verden oppå pappas skuldre. IKEA-hack, bare for å ha noe å gjøre. Endelig Pushwagner. Denne boka har ligget lenge og ventet. Nå var tiden inne. 





8. Moro med utflukt i nærmiljøet. Tre generasjoner koste seg sammen på Laagendalsmuseet. 





9. Sommeren var ustabil, men smilte innimellom til oss gjennom et tynt skydekke. Vi kunne ta på oss litt lettere klær, og tenkte at det var fint. 





10. Vi dro til fjells igjen, denne gangen for å overnatte. Sammen med naboene hadde vi dugnad, og hytta fikk en lenge etterlengtet ansiktsløftning. Nå gleder vi oss til å bruke den på en ny måte.





11. LilleD ble enda en måned eldre, og vi feiret det med litt god, gammeldags hverdagskos. Vi fikk flere gode solskinnsdager, og erklærte at sommeren kom sent men godt. 





12. Sultne på sommer, tok vi årstiden i hånda og prøvde å holde godt fast i den. Vi ble mer bevisste på å nyte solglimtene, varmegradene, dagene. 





13. Den aller siste julidagen toppet vi med besøk på en gammel togstasjon, omgjort til café og overnattingssted for sesongen. Idyllen ligger ikke lenger unna enn en litt lang gåtur fra hjemmet vårt. Den dagen rommet alt man kan drømme om i en sommer. Tanken med godfølelser er fylt opp igjen. Vi er klare for sensommer i august. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)