mandag 10. august 2020

Sommer i Berlin: Mandag


Etter å ha tenkt oss grundig om, valgte vi å reise til Berlin i sommer. Vi trengte det, midt i alt det surrealistiske. Vi bodde i et leilighetskompleks, og prøvde å leve litt som lokale. 






Etter ankomst var første ærend å få seg litt dagligvarer på nærbutikken. 






Klokka gikk fort, og vi trengte energipåfyll. Dagens middag ble lettvint take away-mat. Og når man er i Berlin, må man nesten spise kebab. Til og med om det er noe man vanligvis ikke liker spesielt godt...







Etter at maten hadde lagt seg litt, gikk vi ut for å få oss litt frisk luft. Midt blant de høye bybygningene fant vi en liten fugleoase, med nærmest tropisk stemning. Populær underholdning. 







LilleD var full av inntrykk, og hadde behov for en liten ekstradupp. 







I mellomtiden gikk vi på ferieturens første cafébesøk. Solhungrige berlinere satt ute, så vi hadde hele lokalet for oss selv. Vi måtte bruke munnbind når vi skulle bestille, og måtte samtidig oppgi kontaktinformasjon, i tilfelle en smittesituasjon skulle oppstå. Det var kun når vi satt ved bordet at vi tok av munnbindet. Alt var litt annerledes og rart, og vi trengte litt tid til å bli vant til Berlin på denne måten. 








Etter hvert våknet lilleD, og plutselig handlet det mer om hennes ablegøyer enn alt som var uvant. Vi senket skuldrene. 







Vi spankulerte hjemover, mens kveldssola lagde varmekrøller i nakken til lilleD. Vel framme i leiligheten trengte vi noe å kjøle oss ned med. Vi satte på air condition, spiste is og drakk sprudlende frisk Fritz-kola. Ting kjentes nesten som før, og vi sovnet godslitne og med forventninger til morgendagen.


...

8389 skritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)