søndag 1. november 2020

Instagram i oktober: Klassisk høst

 

1. Oktober kom, og plutselig var det kortere vei til vinteren enn det var siden vi nøt sommervarmen.







2. Jeg malte meg inn i den nye måneden, og håpet høsten enda hadde mange farger igjen. Vi holdt høstferie, koste oss med musikk og hadde besøk fra noen vi ser altfor sjelden. 






3. Høstværet slo til i år også, og vi prøvde å kose oss inne mens regnet plasket og tåka pakket alt inn i et mystisk eventyrslør. Vi spiste for aller første gang vaktelegg, og fikk endelig gjort ferdig et av prosjektene vi startet på mens sola enda stod høyt på himmelen. 







4. Vi kostet på oss litt ekstra, og drakk flere kopper med velsmakende kaffe. Plutselig føltes høsten som en varm og god glede i magen. Vi kledde på oss og samlet oss rundt bålpanna. Lufta var frisk og god, og fargesymfonien innfridde. 





5. Dagene ble crispere of crispere. Ute ble fargene etter hvert dusere og dusere. Inne kledde vi på de nokså nymalte veggene, og fikk lunhet med på kjøpet. Dagene ble kortere og kortere, og nettene lengre og lengre. 







6. En fotoutfordring til falt på plass, og lampene som så lenge hadde ligget i eskene sine og ventet kom også på plass. Jeg lekte og eksperimenterte med kameraet, og gjorde noe trygt og sikkert på kjøkkenet. I kjølvannet fulgte feiring av far i huset, som endelig har blitt like gammel som meg. 





7. Vi holdt oss mye hjemme, og syntes det var en god ting. Inne var det høyt under taket, og ute var lufta frisk. LilleD kledde seg ut og deltok på sin første hallovenn. Sola stakk innom, og lagde fine lysspill om formiddagen og spektakulære, rødmende skyer på tidligmorgenen. 



8. Vi var blant de heldige utvalgte i barnedåp, og fikk feire sammen med den magiske høstsola. LilleD sjarmerte, kveldene var pakket inn i lunt kveldslys, og E stilte opp til stemningsfull fotografering. 





9. En snill velgjører kom med barnehagebukse i ull. Den lave høstsola forgylte veien til skolen. LilleD fant balansepunktet sitt. Sitrontreet duftet himmelsk av alle de nyutsprungne knoppene. 


...

Oktober har rent ut, men det føles ikke som noe er brukt opp. Alt er ladet og klart for vinterens inntreden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)