fredag 28. februar 2014

Fysiske utfordringer og bålkos

Endelig lykkelig eier av twintip-ski. Vi måtte til fjells og teste utstyret i skikkelige bakker. Riktig utsyr er jo halve moroa...Klar for helt nye utfordringer.Litt uvant at det går like lett bakover som framover...Like greit å kaste seg ut i det først som sist. Første hopp. Ingenting å utsette på stilen (bildet er knipset rett før et fall...). Etter en del fysiske utskeielser var vi både våte og sultne. 
Da var det godt å fyre opp et bål og frese i gang noen pølser. 


Det var ikke akkurat skyfri himmel på utflukten vår, men mat er alltid godt, og det er lite som slår ei riktig svartsvidd pølse med eksklusivt tilbehør (vi hadde slått på stortromma og hadde til og med med sprøstekt løk...).
Når røykutvikinga rundt bålet ble litt i meste laget, var det godt å ha et par meget anvendelige slalombriller tilgjengelig. Som sagt: riktig utstyr er halve moroa. 

Til slutt: mengder av marshmallows...
...og et bilde av mannen min, som endelig har gjort søring av seg.


...

Takk for hyggelige kommentarer på bloggen de siste dagene. Det er så mye goodwill der ute..! :)1 kommentar:

  1. For noen utrolig koselige bilder! Flott med snøkos.
    Her ble det eplekake for i ettermiddag. Mannen min kom hjem etter jobb i Østerrike i går kveld. Akkurat 5 minutter senere gikk vi ut for å feire fastalavn i naboskap og kom ikke hjem før kl. 1 i natten....
    Ha en fin helg! Klem, PillePalle

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)