søndag 28. juni 2015

Noe godt i vente


...

Vi har bestilt oss en ørliten ferietur til London i begynnelsen av august. Noen som har noen gode reisetips å komme med?


2 kommentarer:

  1. London er en spennende by! :) Har dere vært der før? Før vi dro, forhåndsbestilte jeg travelcard (undergrund og buss, ticketservice.no) og billetter til London Eye (londonbilletter.no). Du slipper unna en del køer + sparer penger ved å forhåndsbestille. Anbefaler London Eye og kanaltur fra Camden til "Little Venice" (Paddington). Kontrastopplevelser i storbyen! ;) Før vi satt oss på kanalbåten, spiste vi spennende mat på markedet i Camden. Undergrunnen er supert fremkomstmiddel og dobbeldekkeren er gøy å ha kjørt. Tower of London er spennende og for noen bygninger da! Kos dere med god mat i en av byens parker. Litt shopping er det kanskje gøy å få med seg også?! Ellers er det mange fine musikaler å velge mellom. Det var mange år siden jeg var i London sist, så det var gøy å være tilbake. Det er så mye å finne på i byen, så det er en by man kan reise tilbake til mange ganger. :) Kos dere med planleggingen! :)

    SvarSlett
  2. Hei igjen, og takk for mange gode tips. Jeg skal definitivt gløtte til dette når vi endelig er der. Jeg har vært i London for mange år siden med jentegjengen, og da var det bare shopping som gjaldt. Veldig fint å få tips om noen familievennlige ting også. Setter stor pris på dette!

    Klem fra Monja

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)