tirsdag 16. august 2016

3/4 Sommer i Berlin

Vi startet dag tre med frokost (eller ble det egentlig brunch?) på Cafe Butter i Prenzlauer Berg. Jeg kan med hånda på hjertet si at dette er den beste spise-frokost-ute-opplevelsen jeg har hatt. En frodig vegetartallerken, pannekaker med innbakte blåbær og ei raus skål med Milchkaffee. Det blir ikke bedre enn det. Da vi gikk derfra hadde vi nok energi å gå på i time etter time.


Vi gikk rundt i bydelen, observerte og improviserte, og kunne bekrefte at den er like leken som andre bydeler i Berlin. 


Vi fant mange små, koselige butikker, og selv om dette er en populær bydel å bo i, var prisnivået også her til å leve med.Etter en del tilbakelagte skritt, valgte vi å gå mot Friedrichshain igjen. Vi ville se hvordan bydelen oppfører seg på en vanlig hverdag. ´hain er skitten og bråkete, intens og overveldende, men når man treffer på de rette sidegatene, finner man også her spennende og originale butikker. Vi lette blant annet opp noen vinylskatter her som er umulige å få tak i i Norge, attpåtil til en god pris. 


På vei tilbake til hotellet dvelte vi atter en gang ved Raw, men heller ikke denne gangen var vi helt klare for å ta det fullt inn over oss. Men neste gang, da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)