tirsdag 16. oktober 2018

Noen ting tar bare litt ekstra tid...


Kontoret vårt har stått halvferdig en god stund. 







Taket har stått der umalt, og ulike typer rot har blitt stuet inn etter behov. 







Likevel har vi hele tiden hatt bruk for rommet, og det har vært mye brukt. Spesielt når M leker seg med de ulike kreative prosjektene sine.









Jeg har lenge lett etter en stil som skal kunne binde rommet sammen. Det har vist seg å være vanskelig, for det er så mye ulikt som skal inn der. Fargemessig har jeg imidlertid nesten klart å lande på en kombinasjon av grønne nyanser og naturfarger. 







Rommet bærer nok også preg av at det har landet en og annen ting der som har sett sine bedre dager. Med skarpe kanter og skjøre bein står de tryggere her på kontoret. De er ikke kassert, fordi de har stor affeksjonsverdi for meg. Nettopp derfor er det ekstra fint å komme inn hit og føle på de gode assosiasjonene knyttet til dem. 







Ved pulten har det lett for å flyte over av viktige papirer, regninger og notater. Etter å ha investert i praktiske oppbevaringsløsninger, er det nå reelt å håpe på at vi skal klare holde kaoset litt mer på avstand. 







Kanskje ikke det mest estetiske kontoret, men etter litt tid i limbo har det i alle fall blitt et praktisk rom som fyller funksjonen sin. Og det er jo tross alt det viktigste. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)