fredag 27. september 2019

Sju måneder gammel


Sju måneder allerede. Nå går det bare for fort. Dagene fylles av nyvinninger, og timene flyr av gårde. 






Lille D sitter mer og mer stødig, og kan finne balansepunktet igjen dersom hun begynner å vingle litt. Hun liker godt å sitte, for da er det så mye hun kan holde på med. Hun vil også gjerne trimme beina sine, og hopper og danser gjerne. I dag stod hun til og med selv, godt lent til en puff. Senere kom hun seg ned fra sittende til liggende, og da er hun jo snart fullstendig sjef over sitt eget liv. 






Magetrening er ikke noe stress lenger, og hun blir gjerne liggende lenge. Det artigste i verden da er å trille ball. Hun utviser skikkelige keeperfakter; lite slipper forbi henne. 






Vi har satt opp trappegrinder, for hun begynner å bli mer mobil. Hun roterer rundt seg selv, forflytter seg bakover og delvis sidelengs. Snur jeg ryggen til bare et lite øyeblikk, er hun stort sett på et annet sted enn jeg sist så henne når jeg snur meg tilbake. 





Hun elsker fortsatt melk, men fyller gjerne på med annen næring også. Grøt, eple og banan ser ut til å være favoritter så langt. Hun vil gjerne spise selv, og har mer og mer kontroll på maten hun fører til munnen.






Lille D kommuniserer mer og mer. Hun babler masse, hermer etter våre lyder og ansiktsuttrykk, og gir gjerne en da capo hvis hun gjør noe hun merker vi synes er artig. Hun viser tydelig at hun er glad i oss, og spreller av glede med hele seg for å vise oss kjærligheten sin. Det er rimelig god hjertetrim. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)