søndag 27. oktober 2019

Åtte måneder gammel


Dagene fylles av mer og mer, og tiden går bare fortere og fortere. Lille D er allerede åtte måneder gammel. 





Hun har mengder av humor, og masse glimt i øyet. Lille D liker å kiles, men kiler også gjerne tilbake. Hun ler masse sammen med oss andre, gjerne med et snev av herming. Hun elsker å være med på ablegøyer, spesielt med pappa og storesøster E. Det er ingen tvil om at hun kommer til å være med på en del godhjerta rampestreker framover. Samtidig som hun er leken, er det tydelig at hun observerer og følger godt med. Hun hermer mye etter lydene våre, og er ei skikkelig skravlebøtte. Innimellom kan det høres ut som hun øver seg på å si både mamma og pappa. 





Verden blir større og større, og lille D utforsker mer og mer av den. Hun vender seg kjapt i alle retninger, og vil gjerne opp og krabbe. Baken stikker stadig i været, og hun utforsker balansepunktet sitt som en Bambi på isen. Beina blir sterkere og sterkere, og hun hoppedanser gjerne, både med og uten musikk. 





Hun er fortsatt villig til å utforske i matveien, og mestrer å spise mindre og mindre biter. Vi er i gang med brødskiveterninger med leverpostei, og har til og med klart å balansere inn et stort antall blåbær. Hun drikker bedre og bedre fra kopp, og elsker å slukke tørsten med vann. Heldigvis vil hun fortsatt ha melk også, og hun signaliserer selv når hun vil ha. 






Det aller beste med lille D er kanskje likevel all kosen man får. Hun lener seg inn i favnen, koser og susser og er bare varm kjærlighet. Vi er så heldige som er omfavnet av den. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)