torsdag 25. juli 2013

TV-stue og enda litt mer Audrey...OK, så fikk hun henge litt til, Audrey... Men i dag er det absolutt siste dag. Mens jeg forbereder meg mentalt, kommer noen siste bilder fra TV-stua. Her sett fra kjøkkenet, gjennom finstua. 

Noe av det jeg var mest sikker på da vi begynte oppussingsprosjektet, var at det skulle være mye lys gjennom rommene. Derfor satte vi inn to sett med doble glassdører mellom de tre rommene. De har stort sett vært lukket, men ved spesielle anledninger har det vært greit å slå dem opp og gjøre arealet stort og åpent. 
TV-stua har naturlig nok en TV-sone (den blir stående til det siste, for noe avkobling må man unne seg på slutten av en lang pakkedag)...
...og en dør til som åpner opp mot gangen og trappa til 2. etasje. 

Det gamle skoleskapet stod her da vi kjøpte huset, og  jeg har rukket å bli skikkelig begeistra for det. Kanskje det er læreren i meg som tiltrekkes av det... Det rommer ikke skolesaker, men DVDer og serier vi har gått til anskaffelse av. Og, ja, det er fullt...

Så har i sofaen, da. Her er det inntatt mangt et fredagsmåltid foran TVen, og her har vi hentet krefter på slutten av lange dager. 
Det har vært deilig å ha en egen TV-stue. Litt ekstravagant, kanskje, men dette er noe vi kommer til å prioritere på den neste plassen vi skal bo også. 

Men nå er tiden inne. Nå skal Audrey ned. Helt sikkert...
2 kommentarer:

 1. Så utrolig fine bilder;) Digger det lyse gulvet
  mot de gamle superfine teakmøblene.
  Lekkert!

  Ser så fint ut det huset deres, tipper det må være nokså vemodig å flytte.

  Masse lykke til!

  håper du nyyyter sommeren!

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)