mandag 12. august 2019

En søndag i augustTenåringen pusser opp rommet, og vi har en kamp mot tida; vi vil helst bli ferdige før skolen begynner. Dagens første gjøremål ble derfor å få malt et strøk på veggene. 


Den siste tida har det vært veldig mye baby. Naturlig nok. Vi har bestemt oss for å ta tilbake noen av rutinene våre igjen. En av dem er søndagsfrokoster (mer presist snakker vi kanskje lunsjer...). Denne augustsøndagen kom vi i gang igjen. Det føltes godt. Lille D fikk sitt første måltid med fast føde denne søndagen. Fra enorm forventning, via tilfredsstillelse av nysgjerrighet til å ville ta kontroll over måltidet selv. En bra begynnelse. 

Etter mat var det bare å trå til med et siste strøk maling. Deilig å være ferdig med den delen av prosessen. 


E, D og jeg gikk oss en liten trilletur i regnet. Lufta var så frisk, og det var så godt å ha god ro til å snakke med den kloke fjortenåringen vår. Lille D lå under regntrekket og sov uforstyrret.


Litt slakk på den nye verandaen før vi trakk helt inn. Der var M godt i gang med å legge gulv på tenåringsrommet.  E og jeg hjalp til i innspurten. Lille D koste seg i vippestolen imens, ivrig fektende med armene. 

E er en kjempefin storesøster. Denne dagen tok hun seg en økt magetrening sammen med D. Det er uten tvil populært hos familiens yngste.  
Etter at dagen hadde gått stort sett i ett, var det godt å unne seg litt pausekos. En iskald is, en sterk kopp kaffe, og litt kvalitetstid med et interiørmagasin. 


Søndag betyr bading og rent sengetrekk. Denne søndagen betød det også å bli kjent med nye badeender. De falt godt i smak, men blir kanskje enda mer populære når de etter hvert får mer plass på svømme på. 
Mens M småpuslet på tenåringsrommet, fikk tenåringen selv i oppdrag å lage middag. Den inntok vi fashionably late foran TVen. En helt naturlig og perfekt avslutning på en innholdsrik søndag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)