lørdag 23. mars 2013

Kjærligheten til pulten


For ei jente på sju år er en pult en liten oase. Dette er ens eget sted, der mange viktige ting skal utrettes. Her er sjuåringen sin egen sjef, og hun vet akkurat hvordan hun vil ha det...Pulten er et loppemarkedfunn. Den har blitt utsatt for noen strøk med maling, og har fått nye knotter i ulik utforming. Det er kjekt at pulten egentlig er et skatoll, for det åpner muligheten for å skjule rotet dersom kreativiteten skulle ta overhånd og kaoset råde...Når man er så stor at man har fått seg pult, ha man selvfølgelig også gått til anskaffelse av håndveske. Den rommer essensielle ting som tyggegummi og leppepomade. 
Tegnestifter i alle regnbuens farger, samt penner og blyanter til tegne- og skriveøkter må være lett tilgjengelig på pulten. Det virker som dette er noe en sjuåring ikke kan få nok av.

En pult gir assosiasjoner til en virksom hjerne. Så hvorfor ikke ha litt hjernetrim også innen rekkevidde?

Det er godt å vite at sjuåringen trives ved pulten. Der skal nok mange oppgaver løses de neste årene... Forholdet til pulten har med andre ord bare så vidt begynt..! ;)

1 kommentar:

  1. Så flott blogg du har,bladd meg nedover her og fantastisk masse inspirasjon hos deg:)
    Så nydelig den pulten var og fineste stolen og veska og dei andre tinga ho har der,ein plass til å kose seg og være kreativ det!
    Ønsker deg ei god påske!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)