mandag 4. mars 2013

Tid for badVi har to bad i huset. Et stort oppe (hvis du er nysgjerrig på hvordan det ser ut, får du en viss oversikt her) og et mindre nede. Det er litt vanskelig å få tatt bilder på badet nede på grunn av formen (velkjent problem?), men i dag har jeg gitt det en sjanse.
Vasken er kjøpt på IKEA. Den er nedfelt i en teak-kommode vi kjøpte på loppemarked for en liiiten femtilapp (vi flytta forresten inn før huset var helt ferdig. Det er vel en viss fare for at det umalte listverket nede ved gulvet forblir umalt enda en stund til. Er ikke det litt symptomatisk..?).
Badet har en slags retroromantisk stil, og dette blandebatteriet er med på å forsterke det uttrykket. 
Over vasken er det satt opp ei lita hylle som kan bære ulike baderomsartikler. For tida preges den også av en tulipan... ;)

På deler av badet har vi tapet (ja, det er fullstendig mulig, dersom det gjøres på rett måte). Jeg angrer ikke på at vi valgte det her inne; det er med på å myke opp badet så stemningen blir litt lunere. 
Badet har ett lite vindu. Det må utnyttes maksimalt. Jeg har plassert noen fargede flasker i vinduskarmen. Når sola skinner, reflekterer de lyset på en fin måte. 
Flaskene er en blanding av nytt og gammelt, av IKEA og gamle medisinflasker vi fant på loftet. En slik miks av gammelt og nytt er med på å gi et interiør særpreg.
På den andre siden av rommet har vi fått plass til en smal reol som rommer håndklær og baderomsartikler. Det er greit å få stuet dette litt vekk, så det ikke stjeler for mye visuell oppmerksomhet i et forholdsvis lite rom. 
Rosa, lilla og brun er farger som går igjen på badet. For at det ikke skal bli altfor sukkersøtt, har jeg røffa det opp med noen flotte plakater fra Kremmerhuset. Jeg har brukt washi-tape for å feste dem; enkelt og greit, og ingen stygge sår på veggen.


Selv om dette badet i større grad enn badet oppe er et hverdagsbad, er det plass til stearinlys  her også. Det tennes vel ikke altfor ofte, men det kan jo få stå der og være en potensialitet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)