onsdag 15. mai 2013

Bibliotek -med bøker


I dag står døra til biblioteket på gløtt. Jeg tenkte jeg skulle vise fram en del av det i dag (den siden som er bloggbar...). 

Døra stod i huset da vi kjøpte det, men da ledet den ut i en knøttliten vinterhage. Overfeltsvinduet var noe av det første jeg falt ved i huset, og var en sterkt medvirkende faktor til at vi la inn bud.

Pianoet er kjøpt brukt, og er enormt ustemt. Men det gir musikalsk glede likevel, og det er stadig i bruk. Her har sjuåringen komponert mye postmoderne og surrealistisk musikk... ;)Egentlig var det tenkt at dette rommet skulle være en vinterhage, bare en litt større enn den som originalt stod her. Her hadde vi tenkt å utnytte de gamle vinduene i huset. 

Underveis endret vi imidlertid planer, og lagde et fullt isolert innerom. Tanken om  mange vinduer ble likevel beholdt, og rommet er riktig lyst og deilig.
Sofaen er god og bred, og her er det ingen sak å fortape seg i ei god bok. Her sitter jeg faktisk gjerne og gjør skolearbeid også. Har man først funnet seg en favorittplass er det jo ingen grunn til ikke å henge der riktig ofte...


Rommet er møblert med flere møbler som ble funnet i uthuset, blant annet den store kanna. Den har blitt lampefot til et lampetre, og alle hjerter gleder seg.

Men du; vi har faktisk bøker på biblioteket også. Det er bare at de er i den ubloggbare enden av rommet...  ;)

1 kommentar:

 1. Så flott dør med overfeltsvindu;) Og superfint vindu. Skjønner godt du falt for det.
  Lyset som vinduene gir har så mye å si, det var nok grunnen til at jeg også fikk en skikkelig go`følelse for dette huset her også;)

  Hehe, så gøy det er flere filminteresserte her da;) Hadde skikkelig dilla på filmene hans for noen år siden. Og nå fikk jeg akutt lyst til å se noen om igjen.
  Studerte film når jeg gikk på kulturstudiet, og jeg elsket det. Digger smale filmer. Har vurdert å melde meg inn i filmklubben her,men den tida. Må begynne å omprioritere litt. Har du noen favoritter for tiden, enten film eller regissør?

  Jeg er også veldig fan av Pedro Alomdovar og selveste Woody Allen.

  Enn du?

  -malla-

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)