lørdag 4. mai 2013

NIB-utfordring: BruktduellenTipp topp utfordring hos NIB denne måneden!  Jeg har stor sans for gjenbruk og second hand. Det har jo så mye mer sjel enn alt det strømlinjeformede..! 

Det er mye i hjemmet vårt som vil falle inn i kategorien velbrukt, men jeg har valgt å vise hvordan dette kommer til uttrykk i TV-stua.

Skjenken er kjøpt på den lokale brukthandelen, og oppå den er et stilleben der øvrige funn fra den samme plassen dominerer.

Ellers er stol, bord og teppe arvet, lampa i vinduet er laget med deler fra bruktbutikken og en puff som stod i huset da vi kjøpte det har fått nytt trekk (heklet av garn kjøpt på bruktbutikken...).
Dette skoleskapet har jeg blitt veldig glad i. Det stod også her da vi kjøpte huset, og gir meg en herlig nostalgisk følelse. Nokså passende, da, at jeg jobber som lærer... ;)Avlastingsbord, liten vase, marmortelysholder, hvit pute og retrokamera fra bruktbutikken. Den andre puta er sydd med retrostoff derfra. 

Alt i at synes jeg disse velbrukte tingene er med på å gjøre TV-stua til et lunt sted der det er godt å være. Jeg hadde neppe kost meg like mye der om alt hadde vært dyrt og råstilig...Det er mange som har kastet seg med på utfordringen, og de flotte bidragene kan du finne her


9 kommentarer:

 1. Wow! Så lekker stue du har! Kjenner at stilen din ikke er ulik min egen smak. For noen skatter av noen retromøbler du har skaffet deg. Denne stua kunne jeg flyttet rett inn i! SKjønner ikke hvorfor jeg ikke har besøkt bloggen din oftere. Nå legger jeg meg til som følger med en eneste gang :-) Lykke til i utfordringen. Og god lørdag til deg. Klem fra Beate i Skien.

  SvarSlett
 2. Kjempefint hos deg....hos meg er 90 prosent brukt...bare elsker det:)
  Legger meg som følger hos deg...
  Masse lykke til..
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint! Nydelige bilder og fine bruktfunn:)

  SvarSlett
 4. Veldig, veldig fint. Skjenken er jo helt nydelig!
  Ellen

  SvarSlett
 5. KULT! Så stilig du har det ! :)

  Ønsker deg en flott dag! Og lykke til i utfordringen!
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 6. Da har du fått ein følger til! Spennende blogg og bilder, lykke til i utfordrings :-)

  SvarSlett
 7. Så gjennomført og stilig hos deg :-) Jeg fant nettopp en tro kopi av den svarte lampen din hjemme hos pappa, bare i mintgrønn. Skjønneste :-) Så den stjeler jeg med meg i nytt hus.

  Lykke til til deg.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 8. Åååå så mye herlige ting du har!
  Og så vakre bilder du har tatt!
  Ønsker deg en NydeligFlott mandag,
  og lykke til i Nib`s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 9. Guriland, her var det mye å fint å feste blikket på! :) Elsker måten du har kombinert alt på, masse personlighet i interiøret. Lykke til!

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)