onsdag 29. mai 2013

Sverige, torp, loppis, kanelsnurrer -og pelargonier


Ganske så stolt.


 Jeg har for første gang overvintret pelargonier. Nå er det ingen tvil lenger: de har overlevd. 

Det har til og med sprunget ut vakre, rosa blomster på plantene. 


Akk, Dronning Ingrid må være den koseligste blomsten i verden. Jeg får en skikkelig godfølelse i magen bare ved å betrakte den. Og så tenker jeg veldig på Sverige, torp, loppis, kanelsnurrer og pastellfargede filleryer... Med andre ord: alt som er godt..! ;)


LagreLagre

4 kommentarer:

 1. gratulerer :)
  da er det klart at du er stolt!

  får jeg låne et bilde, forresten?

  sommerhilsen fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 2. Takk, takk! :)

  Du kan gjerne låne et bilde av meg, men det er fint hvis du oppgir hvor du har lånt det fra. Jeg føler meg riktig smigret. :)

  SvarSlett
 3. Hei Monja
  Aller først; tusen takk for veldig koselige ord. Så utrolig fint å høre at du liker stemningen i innleggene mine, det inspirer!
  Så; gratulerer med bragden! Jeg har prøvd men ikke fått det til. Tror jeg klarte det en gang med en stor variant. Enig med deg i at det er en utrolig koselig blomst. Vi kaller den ofte "Mårbacka pelargonia", det gjør de visst i Sverige. Storesøsteren min pleide å snik-innføre dem til stuen sin før i tiden da vi ikke fant dem i butikkene her. I Norge og Danmark kaller man den Dronning Ingrid, og vi ble såååå glad når de dukket opp i butikkene her også.
  Det er noe veldig sommmer over den blomsten.
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Wow, jeg hadde mine en liten uke før jeg måtte gi dem videre til min mor. De trivdes absolutt ikke hos oss :D Lufta kanskje, den vannbårnevarmen...de fikk jo både stell og vann. En kortvarig kjærlighet, de er jo så fine :)

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)