fredag 3. oktober 2014

Kåre Maloney


I gamlebyen i Kongsberg ligger en liten, koselig café, der man kan kjøpe seg en kaffe, noe å bite i, interiørvarer eller loppefunn. 


Her er porsjonene rause og alle gjester inviteres til å være en del av Kåre-fellesskapet. Det kan godt hende maten man har bestilt blir servert av en av de besøkende, rett og slett fordi det er stinn brakke og det er enklere å få den fram ved hjelp av brannrekke-prinsippet.


Interiøret er som en retrokitschdrøm, og er det noe man faller spesielt for, er det mulig å forhøre seg om å få kjøpe det. 

Alle sittegruppene er unike, og det føles nesten som man er på besøk i stua til ei litt frodig gammeltante som har en evig aroma av nybakte boller rundt seg. 

Når cafeen innimellom tråkker til med intime huskonserter, er lykken komplett. I dag nøyt vi lyden av dommedagsrockerne i Yuma Sun, og det ble umulig å reise derfra uten å kjøpe med ei ny vinylplate til hjemmesamlinga. 

Humor, gladfarger og autentisitet. Kåre Maloney. En plass å bli glad i. 

(Enda litt gladere ble jeg da vi besøkte brukthandelen et steinkast unna og fikk disse sju stolene for 20 kroner...).

Og T-skjorta fra klesstativet utenfor Kåre Maloney..? Ja, den ble min, den også. Og den er funky!

2 kommentarer:

 1. Ååå, så herlig det hørtes ut å være på den kafeen! :) Salaten så nydelig god ut og FOR et stolkupp dere gjorde! :) Skal du bevare stolene slik de er, eller skal du gjøre noe med dem? Ønsker deg en fortsatt flott uke! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en koselig plass! Dessverre stenger de dørene rundt årsskiftet, så det er om å gjøre å nyte herligheten så lenge den varer. Hvis du tilfeldigvis skulle havne på disse kanter, vil jeg virkelig anbefale deg å ta en tur innom. :)

   Stolene blir som de er inntil videre, men når det blir varmere i været, blir det kanskje et lite spraymalingsprosjekt.

   Ha ei super helg!


   Klem tilbake. :)

   Slett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)