tirsdag 30. april 2013

Instagram i april


1) April har vært full av kontraster. I begynnelsen av måneden snødde det så mye at det føltes klaustrofobisk. Snøen la seg overalt, og veltet inn over oss. Innerst ved en husvegg fant jeg imidlertid disse (1. april!). De trosset alt det hvite, og stod der og insisterte på vår midt i vinteren.2) Som innlandsbonde fra østlandet lar jeg meg stadig fascinere av nordnorske fiskevær. 


3) Ny tur på brukthandelen. Mest porselen, men også et par husmorforklær som jeg lot meg bli betatt av. Disse kommer jeg tilbake til senere.4) I april kasta jeg meg ut i et prosjekt jeg hadde tenkt på lenge: å sy nye trekk til kjøkkenstolene. Det er godt med alt man får gjort...5) Mannen og jeg har gitt hverandre en utfordring denne måneden: lage ei spilleliste i Wimp med tidenes 500 beste låter (veldig subjektivt, selvsagt). Jeg trengte litt hjelp til å strukturere tankene mine, og fikk sjuåringen til å notere ned artister og bandnavn. Resultatet ble ufattelig sjarmerende (sæli besi = Shirley Bassey, marelin mænsen = Marilyn Manson...).6) Ommøblering på kjøkkenet. Atter noe jeg hadde tenkt på lenge, og som jeg plutselig fikk gjort.7) Vinterutstyret er herved rydda bort, men vi rakk å hoppe på ski før det ble for sent. Eller, det vil si; sjuåringen rakk det. Vi voksne var for feige...8) Årets første vannmelon er konsumert. 


9) Vintersesongen ryddes litt etter litt bort inne også. Tomrommene fylles med flere farger. 


10) Flere kontraster: sarte roser og røffe kvister. Motsetninger tiltrekker hverandre. 


11) Sjuåringens interesse for gitarspilling har virkelig våkna. Klassikeren Smoke on the water er allerede godt innarbeidet...12) 1-2-3-pakke, men sabla godt likevel. Vi forspiste oss hele gjengen.


1 kommentar:

  1. Så fin oppsummering og bilder,) Digger spes det store bildet, herlige farger og kontraster;)

    Finfifn kveld og 1.mai til deg;)

    -malla-

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)