fredag 7. juni 2013

Endelig barnebursdag  
 Endelig fikk vi feiret barnebursdag.


Bursdager trenger ikke bety kun sukker. Vi kuttet opp ulike frukter og lot barna lage egne fruktspyd, etter individuelle preferanser. Av erfaring kan frukt være minst like populært som kaker og søtsaker. Bordet ble pyntet i alle slags farger. Vi dekket med papirduk, og la tusjer lett tilgjengelig oppå denne. Barna fikk tegne på duken, og lagde fine, fargerike kunstverk mens de spiste bursdagpølser. Etterpå var det tid for is. Dette bestilte barna i kiosken. Vi kjørte på med tress-is, trygt og godt. Kanskje trengte barna mer schwung over det, da de valgte å døpe om de ulike smakene. Det ble bestilt kuler med blod, snø og bæsj, alt etter ønske...


Kjøkkenøya fungerte som kiosk, og hit tok barna seg mange turer. 

Det ble selvfølgelig også tid til bursdagssang og kakespising. 

For å komme litt i balanse i kaloristafetten, arrangerte vi en dansekonkurranse. Barna hadde samlet opp mye energi og rocka løs, fulle av barneentusiasme.Det ble også tid til å sette hale på grisen. En gammelgammel lek som aldri blir kjedelig. 
Til slutt måtte intellektet stimuleres. Hver gjest fortalte en vits eller gåte. Hvis den slo an (noe hver og en av dem selvfølgelig gjorde...), fikk de en godtepose i premie. 

Selv om feiringa i år ble sterkt forsinket, har vi nå en svært fornøyd åtteåring i hus. Det er godt å vente på noe godt... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)