lørdag 29. juni 2013

Mannen, Roskilde, vinyl og sånt

Musikk er viktig i familien vår. Ikke rart, da, at mannen for en stund tilbake opprettet en musikkblogg. Krakelurium heter den, og gir en fin innsikt i hva som skjer på musikkfronten. Bloggen kan sterkt anbefales til den som er over gjennomsnittet interessert i  rytmer, og som er nysgjerrig på hva som beveger seg utenfor de store hitlistene. 


For en liten stund siden fikk han også et engasjement hos musikkmagasinet Gaffa. Jeg blir både stolt og litt rørt når jeg ser ordene hans på trykk -både digitalt og i papirform (plutselig ble dette en skrytespalte, men OK)...

Veien fra engasjement til å bli Gaffas Roskilde-blogger viste seg å være kort. Han skal dekke livet, stemningen og musikken på den o-store festivalen. Dette vil formidles både via Krakelurium og Gaffas nettmagasin.


I mellomtiden skal jeg kose meg med musikk som ikke er live, men som like fullt fyller meg med entusiasme. Jeg har for eksempel nettopp oppdaget bandet Savages (som skal spille på Roskilde...), og skaffet meg plata deres (selvfølgelig på vinyl) på Osloshopping. 

Det blir nok greit å være hjemme også (så lenge musikk er tilgjengelig). Og jeg regner med at det blir mer enn greit å kunne lese daglige stemningsrapporter. 

Hipp, hipp for grei mann!1 kommentar:

 1. Så gøy, skjønner du er stolt av din kjære. Skjønner vi har en del til felles, vi er også veldig avhengig av musikk, og elsker å spille vinyl.
  Forskjellen er vel at vi ikke henger helt med lenger.
  Så gøy med litt tips og inspirasjon.
  Spennende å flytte da du, hvor flytter dere?
  Skjønner det må være vemodig å flytte fra det fine huset.
  Men tingene følger dere, og tipper det blir fint hos dere.

  Gleder meg til å følge deg videre;)
  Godt det ikke bare er oss som er svimete, med tanke på å fylle bensin på dieselmotor.

  Lykke til i flytteprosessen.

  Klemkelm
  Er også veldig begeistret for lynch, og jim jarmusch

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)