onsdag 26. juni 2013

IKEA og individualismeVeien ble i stor grad til mens vi bygde. Men én ting var vi helt sikre på fra begynnelsen av: vi skulle ha et IKEA-kjøkken. Det har vi ikke angret et sekund på, og kjøkkenet er kanskje det rommet i huset vi er mest fornøyde med. 

Vi har imidlertid ikke vært helt slaviske, og har supplert med øvrig fra både her og der. 


Pastellfarger går igjen. Og en dose humor. Det må kanskje kunne sies å være en rød tråd i huset generelt. 

Benkeflata er u-formet, og her har vi har rikelig av plass til å boltre oss på. 

Detaljene er viktige, og er naturlig nok med på å sette det endelige preget på kjøkkenet. De er med på å gjøre dette til vårt kjøkken. 

Vi drikker mye kaffe her i huset, så det er helt naturlig å ha en egen kaffesone på kjøkkenbenken...


Noe mannen hadde helt klart for seg da vi planla kjøkkenet vårt, var at vi skulle ha et vindu med oppvaskkum under. Siden vi tegnet både denne delen av huset og kjøkkenet på egen hånd, var det lett match å få det ønsket til å gå i oppfyllelse. 
Knaggrekka var på det opprinnelige badet i huset. Den er kanskje ikke spesielt oppmerksomhetssøkende, men jeg synes den har  noe ved seg likevel (kanskje knyttet til et barndomsminne jeg ikke helt får tak på?). Derfor har den den også fått plass på siden av et kjøkkenskap.

Litt nostalgisk, ja, men mest av alt praktisk. 

Kjøleskapsfronten vår er alt annet enn minimalistisk. Jeg liker likevel hvordan den forteller om hverdagslivet vårt. Avtaler vi må huske, ulike månedsplaner, samt andre småbeskjeder som ikke har noen annen  naturlig plass å henge enn nettopp på kjøleskapsdøra. 

PS: Trenger jeg å legge til at dette er et rom vi har kost oss masse i..?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)