lørdag 1. juni 2013

Instagram i mai


1. Topptur i Vesterålen. Nesten som et maleri.

2. Vi fikk låne en veteran-Porsche på en liten kjøretur. Stas.

3. 17. mai ble veldig spesiell i år. Den rommet is, pølser, hurrarop  og potetløp, men også bange anelser om hva som ville komme. I løpet av dagen ble situasjonen til svigermor kraftig forverret. 

4. Den 18. mai døde hun, etter å ha kjempet lenge mot kreften.

5. I dagene rett etter gikk vi på flere toppturer. Det ble terapi, mosjon og frisk luft. Og en anledning til å bare være sammen. 

6. Begravelsen ble verdig på alle måter.  I den forstand en begravelse kan være vakker, var den nettopp det.

7. Begravelsen var ikke bare en begravelsesdag. Det var også bursdagen til sjuåringen. Sjuåringen har med andre ord blitt til åtteåringen. Heldigvis ble det litt tid til å markere dagen hennes også. Bursdagsgava -en svart gitar- gikk rett hjem.  

8. Bruktduellen hos NIB-jentene gikk også rett hjem hos mange. Så også hos meg, og mangt et loppefunn og arvestykke ble fotografert.

9.  I denne kontrastfylte måneden har vi gjort små, hverdagslige ting sammen. Vi har erfart at det er viktig å ta vare på hverandre. Og at et hjemmeperla hjerte kan varme mer enn store kubber på peisen. 

10. Tidlig i måneden tok vi oss en shoppetur til Harstad. Og lot oss fascinere av at det nesten føltes litt som London...

11. Åtteåringen har begynt å skrive låter -melodi og tekst noteres flittig i boka. Mammahjertet er voldsomt stolt (mamma selv får knapt til å spille blokkfløyte, og lar seg velvillig imponere).

12.  Mai var måneden da sommeren kom. Vi hadde ingen egentlig vår, men BANG, så var sommeren her. Temperaturen har vært oppe i 30 grader, og da må man nesten være fornøyd...


Nå er det bare å håpe på at sommeren fortsetter inn i juni måned...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)