lørdag 3. november 2012

Gjesterom


Det er husets gjesterom som har fått seg ny lampe, og slik tar det seg ut når pæra lyser. Den som er gjest på dette rommet får sove i ei seng som stod i huset da vi kjøpte det. I den har det nok blitt drømt mang en drøm gjennom tidene...

På nattbordet er det -som så mange andre steder i huset- en blanding av nytt og gammelt. IKEA-vekkerklokke og en gammel eske med fyrstikker -begge deler har fått plass på nattbordet. 


Ved siden av senga har også disse skoene fått plass. De er ikke spesielt gamle, men nostalgiske nok, siden de allerede har blitt så altfor små til jenta i huset... De er dessuten altfor fine til å pakkes i en eske og stues bort på et mørkt loft. 

Jeg har tidligere nevnt at det å være lærer kan gi tilgang til interessante avlagte læremidler. Som for eksempel dette kartet. Det står for den siste lille finishen på rommet, synes jeg. Til slutt atter en kombinasjon av nytt og gammelt. Gammelt skap, ny knott. Gammel  mugge. Nytt vaskevannsfat. Gammelt bilde (atter en skatt fra stabburet i hjembygda mi), nytt smykke. 

Nå trenger vi bare gjester...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)