lørdag 11. mars 2017

Berlin 5/5

Den siste dagen i Berlin dro vi til Prenzlauer Berg, og tilbake til Café Butter, som vi hadde gode erfaringer med. Opplevelsen var minst like god denne gangen, og mens uværet herjet ute hadde vi god tid inne. Denne dagen handlet bare om å nyte de siste timene i favorittbyen vår. 
Etter en lang og fantastisk god lunsj, tok vi turen innom St. Georges English Bookshop. Her går det an å være i timesvis, på jakt etter en eller flere gode leseopplevelser. Vi dro ikke tomhendte herfra. Vi hadde fortsatt tid å ta av, og siden været ble litt mer kjælent etter hvert, gikk det fint an å fortsette oppdagelsesferden i byen. 


Selv om lunsjen lenge lå godt i magen, ble det etter hvert tid for litt varmt påfyll. Vi tumlet igjen inn på en tilfeldig valgt café. Da vi forlot den, så vi at den var en del av et mye større kompleks. Vi hadde snublet over Kulturbrauerei, som vi egentlig hadde gitt opp å finne. Nå begynte klokka fort å nærme seg avreise, og vi rakk bare så vidt å konkludere med at, joda, vi må tilbake...

Mens vi gikk tilbake til U-Bahn-stoppet vårt tok vi inn noen siste inntrykk: sterke meninger, sterke uttrykk, brosteinsromantikk og gatekjøkkenkultur. 
Vi tok en siste avskjed med hotellet vårt, og stablet koffertene inn i drosjen som skulle bringe oss til flyplassen. Og dermed var eventyret over. For denne gang. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)