mandag 18. desember 2017

Vår julesjokolade


Hjemmelaget, kraftig, og full av kalorier. En skikkelig juleklassiker hjemme hos oss. 

Dette trenger du: 

  • 25 g smør
  • 200 g Melkesjokolade
  • 200 g Firkløver
  • 100 g Digestivekjeks
  • 50 g hasselnøtter
  • 50 g pistasjenøtter
  • 10 små vaffelkjeks

Slik gjør du: 

Del kjeks, sjokolade og nøtter i biter. Legg bakepapir i en liten langpanne. Smelt smør og sjokolade i vannbad. Rør hele tiden med ei tresleiv, og pass på at det ikke svir seg. 

Når alt er smeltet, ta bollen med smeltet sjokolade av plata og rør i kjeks og nøtter. Hell blandingen over i langpanna og fordel det utover med en slikkepott. La det stå i kjøleskapet til avkjøling i ca en time.

Del opp i biter med en varm kniv. Oppbevares på et kaldt sted. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)