fredag 13. november 2020

Pynting til voksenfest

For ei uke siden brukte vi hele ettermiddagen og kvelden på å gjøre i stand til voksenfest. I vår bestemte E seg  for å melde seg av den kirkelige konfirmasjonen, og samtidig var vi for sent ute til den borgerlige. Da bestemte vi oss for å markere overgangen med vår helt egen voksenfest. Så kom corona, og alt lot vente på seg. Vi holdt imidlertid fast på at vi ville gjennomføre før jul, og bestemte oss på ganske kort varsel for en dato og et lite selskap. Mens dagen nærmet seg, eskalerte coronasituasjonen rundt i landet, og vi telte på knappene. Det ble til slutt voksenfest, men med fokus på smittevern. 
Ute er det full høst enda, og for å bygge på det uttrykket valgte vi tørkede blomster i stedet for nysmittede. 
E har valgt seg Nordlandsbunad som sin bunad, og hun ønsket at vi skulle pynte i farger som matchet den. Vi lette etter dekorasjoner i den blå grunnfargen, samt høstlige nyanser plukket opp fra broderiet. Vi investerte også litt i en skikkelig ballongguirlander, som strakk seg over hele langbordet. Også denne var satt sammen for å matche bunaden. Heldigvis kom jeg over en ferdig sammensatt pakke som traff behovet vårt.
Bordkortene fikk noen skvetter med blåmaling på seg, og malingspapp ble krøllet og lagt som ei midtstripe på bordet for å forsterke den litt rustikke høstfølelsen. De minste fikk en liten ekstra overraskelse på tallerkenen sin, så de hadde noe å ty til hvis voksenpraten skulle bli for overveldende. 

 
Vi fikk leie servicebygget på det lokale bygdetunet. Nytt, men med den gode tyngden. Det ble en flott ramme rundt det høstlige temaet vårt. Neste gang vi samles, håper vi bare vi kan sitte litt tettere og sprite litt mindre...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)