torsdag 25. mai 2017

En elleveåring fyller tolv

I dag feira vi den beste jenta vi vet om. Hun fylte år i går, men hadde barneselskap i dag.
Med mange varmegrader i lufta bestemte vi oss for at dette var året vi skulle satse på utebursdag.  


Det viste seg at det lille selskapet på seks jenter skulle få seg en frisk opplevelse. Det holdt seg varmt i lufta, men vinden rev og slet i alle bursdagsrekvisitter. Heldigvis tok jentene det med godt humør, og selv om konfetti, tallerkener og servietter tok seg noen luftige svev, satt latteren løst. Siden vi først var ute, valgte vi å grille bursdagspølsene. Veldig lettvint. 


Alt måtte holdes godt på, men maten gled ned. Etter pølsene fikk barna kaker og oppdelt frukt de kunne lage selvkomponerte fruktspyd av. Det gikk mye frukt og litt kake. Et sunnhetstegn. 
Plutselig var det bare rester igjen, og selskapet satte i gang noen runder med kubb, for å forbrenne oppdemmet energi. I tillegg til spisebord, hadde vi ordnet i stand med en liten loungesone, der jentene kunne slå seg ned mellom slagene. Her fikk de være litt i fred for oss voksne. 


 

Jentene fikk en liten godtepose og litt popcorn hver. De hadde imidlertid fortsatt litt plass i dessertmagen, og takket ja til litt is også. Popcorn, is, ulike typer strøssel og Love hearts ble kreativt blandet, og det oppstod gastronomisk kjemi. 


Resten av tiden organiserte jentene dansekonkurranse, lekte boksen går, blåste såpebobler og hoppa på trampoline.


Og da selskapet var over og vinden hadde gjort sitt, var alle rufsete på håret, og verandaen trengte sårt en runde med støvsugeren (jeg måtte streife innom plenen også...).


Konklusjon på festlighetene? En skikkelig forfriskende opplevelse! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)