mandag 13. november 2017

1/5 Alfabetprosjekt og påminnelser om hva som gjør meg glad i hverdagen


A
Album med sanger som forblir aktuelle og som snakker til hjertestrengen. Akkurat passe modne avokadoer. 


B
Bokhyller som bugner av bøker; noen man ikke har lest enda, noen man gjerne leser igjen. Bøker, som hver på sin måte tar en med på en reise, ytre eller indre. Berlin, byen som har satt seg i ryggmargen. Binge watching i helgene, der man kan sitte oppe akkurat så lenge man orker, uten å tenke på morgendagen. Bilder, som snakker et så mye åpnere språk enn språket selv, prisgitt betrakterens blikk. C
Cafébesøk, der kaffen er god og praten gir det gode påfyllet. Den fantastiske artisten Nick Cave, som beriker så mange gjennom musikken sin. Hver kveld på scenen skaper han skjellsettende opplevelser for publikummet sitt. 

D
Det å ha en datter i livet sitt, som har satt alt før hennes tid i perspektiv. Diktlesing; ett og ett om gangen, ingen hast, la det synke inn, kjenne på følelsen det gir. DIY-prosjekter og mestringsfølelsen det gir når det blir som man hadde tenkt. 

E
Egentid: tid til å nyte eget selskap, og kjenne på at man egentlig er helt OK å henge sammen med. F
Familie: den lille og den store; samholdet og identiteten, latteren og mimringen, planene og drømmene. Fjellturer og den friske følelsen i etterkant. Fine fotballopplevelser med E: utviklingen, engasjementet i foreldrerekka og kaffekoppene på sidelinja. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)