onsdag 15. november 2017

3/5 Alfabetprosjekt og påminnelser om hva som gjør meg glad i hverdagen


M
Musikk, og hvordan ei bestemt låt kan bringe en rett tilbake til en spesiell episode, en periode i livet, en følelse. Måltider sammen med de man er glad i, og snakken som følger med. 

N
Naturopplevelser, fra toppen av et fjell, eller i dypet av en skog: lydene, luktene, stemningen. Nyvaska klær på tørkestativet i hagen, lett dansende i vinden. O
Oliven: den litt bitre, salte smaken både utfordrer og pirrer smaksløkene. Olabukser som er godt inngått, og som forblir favoritter framfor de nyere og mindre slitte. 

P
Parfyme, og følelsen av litt eksklusivitet i hverdagen. Pizza laget hjemme, med utgangspunkt i det man har. Nytes sammen med den deilige fredagsfølelsen. 

Q
Quentin Tarantino og filmuniversene han har skapt: miljøer som kan besøkes igjen og igjen. 

R
Retrobilder: bla i gamle familiealbum og fascineres over hvor mye kinnskjegg pappa hadde eller mammas lange hår. Se på livet de levde da, og hvordan de gradvis bygde sin familie, sin historie. Reiser til steder langt unna eller i nærområdet: hvordan man blir som en svamp og trekker til seg alt av inntrykk, bare fordi man er så sulten på å være i det mens man er det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)